De gezondheidsvoordelen van ananas

Ananas, misschien wel de meest bekende tropische biologische producten, heeft de laatste tijd veel onderscheid gemaakt vanwege zijn welzijnsbevorderende eigenschappen. Nieuwe ananas zit boordevol fundamentele voedingsstoffen en mineralen. Ananas is een verbazingwekkende bron van voedingsstof C en de ondergeschikte component mangaan. Het is eveneens een behoorlijke bron van nutriënt B1, nutriënt B6, koper, magnesium en voedingsvezels.

Lopend onderzoek heeft de welzijnsbevorderende eigenschappen van ananas onderzocht. Ananas wordt gerespecteerd vanwege zijn verzachtende eigenschappen, maaggerelateerde medische voordelen en potentiële vijand van ziekte-eigenschappen.

Wat nieuwe ananas zijn welzijnsbevorderende eigenschappen geeft, is de aanwezigheid van bromelaïne. Bromelaïne is een combinatie van verschillende eiwitverwerkingskatalysatoren. Vanwege zijn vermogen om eiwitten te verwerken, is bromelaïne zowel therapeutisch als in het algemeen gebruikt om een ​​groot aantal welzijnsproblemen te kalmeren.

My Health Food Quick Notes:

– Krachtige ontstekingsremmende werking

– Bron tegen oxidatie

– Verhoog de energieproductie

– Bevorder de immuunrespons

– Voordelen voor de spijsvertering

– Kankerverwekkende eigenschappen

Ananas en spijsvertering:

Gewoonlijk wordt nieuw ananasvoedsel dat uit de grond is gekweekt, verslonden om eventuele maaggerelateerde zorgen van een persoon te herstellen. Het gebruik van ananas is gebruikt om zure reflux en brandend maagzuur te verlichten, ziekte, zwelling en onderbreking te behandelen.

Ananas en ontsteking:

Ananas, des te explicieter bromelaïne, is een verbazingwekkende veel voorkomende verzachtende werking. Het is gebruikt om effectief om te gaan met de pijn en irritatie die verband houden met gewrichtspijn. Bromelaïne wordt ook gebruikt om uitzetting en verwonding veroorzaakt door een medische procedure of letsel te verminderen. Ananas kan worden gegeten om irritatie van de sinussen, bronchitis en longontsteking te verminderen en te helpen bij het verminderen van hack en lichaamsvloeistof.